Κορμός Σεμιφρέντο με βύσσινα και λευκή σοκολάτα
by AB FOODSTORIES

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 1 serving
- 250 γρ. βύσσινα κονσέρβας + λίγα επιπλέον, για τη διακόσμηση
- 4 κρόκοι αυγών
- 100 γρ. λευκή σοκολάτα, σπασμένη σε μικρά κομμάτια και λιωμένη σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων
- 3 ασπράδια αυγών
- 60 γρ. ζάχαρη
- 360 γρ. σαντιγί ΑΒ (την ετοιμάζουμε με το ένα από τα 2 φακελάκια της συσκευασίας, ακολουθώντας τις οδηγίες της, αλλά χτυπάμε μέχρι να αποκτήσει πυκνόρρευστη σύσταση. Η ποσότητα ενός φακέλου μας δίνει ακριβώς την ποσότητα σαντιγί που χρειαζόμαστε για τη συνταγή)
- 250 γρ. βύσσινα κονσέρβας + λίγα επιπλέον, για τη διακόσμηση
- 4 κρόκοι αυγών
- 100 γρ. λευκή σοκολάτα, σπασμένη σε μικρά κομμάτια και λιωμένη σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων
- 3 ασπράδια αυγών
- 60 γρ. ζάχαρη
- 360 γρ. σαντιγί ΑΒ (την ετοιμάζουμε με το ένα από τα 2 φακελάκια της συσκευασίας, ακολουθώντας τις οδηγίες της, αλλά χτυπάμε μέχρι να αποκτήσει πυκνόρρευστη σύσταση. Η ποσότητα ενός φακέλου μας δίνει ακριβώς την ποσότητα σαντιγί που χρειαζόμαστε για τη συνταγή)