Κότα με μπύρα στη γάστρα
by Βίκυ Σμυρλή

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 2 μικρά πορτοκάλια κομμένα στη μέση
- περίπου 2 κιλά κότα
- 2 κρεμμύδια κομμένα στην μέση
- Αλάτι
- πιπέρι
- 2 κουτιά μπύρα (για το ταψί)
- 1 κουτάλι του τσαγιού ανάμεικτα μπαχαρικά
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι διαλυμένο σε λίγο χλιαρό νερό (για το ταψί)
- 2 κουταλιές της σούπας απαλή μουστάρδα (για τη σάλτσα)
- 1 φλιτζάνι ζωμό από το ψήσιμο της κότας (για τη σάλτσα)
- 1 (χυμός για τη σάλτσα) λεμόνι
- 1 πρέζα θυμάρι (για τη σάλτσα)
- πιπέρι (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 2 μικρά πορτοκάλια κομμένα στη μέση
- περίπου 2 κιλά κότα
- 2 κρεμμύδια κομμένα στην μέση
- Αλάτι
- πιπέρι
- 2 κουτιά μπύρα (για το ταψί)
- 1 κουτάλι του τσαγιού ανάμεικτα μπαχαρικά
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι διαλυμένο σε λίγο χλιαρό νερό (για το ταψί)
- 2 κουταλιές της σούπας απαλή μουστάρδα (για τη σάλτσα)
- 1 φλιτζάνι ζωμό από το ψήσιμο της κότας (για τη σάλτσα)
- 1 (χυμός για τη σάλτσα) λεμόνι
- 1 πρέζα θυμάρι (για τη σάλτσα)
- πιπέρι (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)