Κουλουράκια πασχαλινά
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 130 g. βούτυρο αγελαδινό
- 125 g. ζάχαρη
- 50 g. βούτυρο αιγοπρόβειο
- 5 g. μαχλέπι, σε σκόνη
- 1 g. κάρδαμο, σε σκόνη
- 125 g. γαλα
- ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
- 2 g. μαστίχα, σε κόκκους
- 60 g. κρόκοι αβγών
- 8 g. αμμωνία
- 500 g. αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο
- 1 αβγό, για άλειμμα
- 130 g. βούτυρο αγελαδινό
- 125 g. ζάχαρη
- 50 g. βούτυρο αιγοπρόβειο
- 5 g. μαχλέπι, σε σκόνη
- 1 g. κάρδαμο, σε σκόνη
- 125 g. γαλα
- ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
- 2 g. μαστίχα, σε κόκκους
- 60 g. κρόκοι αβγών
- 8 g. αμμωνία
- 500 g. αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο
- 1 αβγό, για άλειμμα