Κουλούρι Θεσσαλονίκης με ελιές Χαλκιδικής και τυρί Βερμίου
by #MadeWithAB
Κουλούρι Θεσσαλονίκης με ελιές Χαλκιδικής και τυρί Βερμίου

Easy
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κιλό αλεύρι άσπρο
- 100 g ζάχαρη κρυσταλλική
- 20 g αλάτι ψιλό
- 75 g ελαιόλαδο
- 75 g μέλι
- 80 g φυτικό βούτυρο
- 75 g μαγιά νωπή
- 650 g νερό
- 80 g ελιές ΠΟΠ Χαλκιδικής, ψιλοκομμένες
- μπόλικο σουσάμι, για πασπάλισμα
- 1 κιλό αλεύρι άσπρο
- 100 g ζάχαρη κρυσταλλική
- 20 g αλάτι ψιλό
- 75 g ελαιόλαδο
- 75 g μέλι
- 80 g φυτικό βούτυρο
- 75 g μαγιά νωπή
- 650 g νερό
- 80 g ελιές ΠΟΠ Χαλκιδικής, ψιλοκομμένες
- μπόλικο σουσάμι, για πασπάλισμα