Λάχανο τουρσί με χοιρινό και πάπρικα στην κατσαρόλα
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1/2 λάχανο τουρσί κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 700 γρ. χοιρινό λαιμό χωρίς κόκαλα
- 1/2 λάχανο φρέσκο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
- 1 κουταλιά σούπας τοματοπολτό
- πάπρικα
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 100 γρ. βούτυρο αγελαδινό
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι (χυμός)
- 1/2 λάχανο τουρσί κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 700 γρ. χοιρινό λαιμό χωρίς κόκαλα
- 1/2 λάχανο φρέσκο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
- 1 κουταλιά σούπας τοματοπολτό
- πάπρικα
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 100 γρ. βούτυρο αγελαδινό
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι (χυμός)