Μοσχαράκι βιολογικό κρασάτο
by Πηγή ΑΒ Μagazine
Difficulty
EasyDuration
>60'Pricing
HighRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 kg μοσχάρι βιολογικό σε μερίδες
- 4 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 2 κουταλάκια μαϊντανό
- 2 πιπεριές (κόκκινες και πράσινες) κομμένες σε ροδέλες
- Αλάτι
- πιπέρι
Shop this recipe
Essential ingredients
7064229
This item is no longer available
7104641
7064307
7063729
Load 3 more products
Start cooking
Aλατοπιπερώνουμε το κρέας. Zεσταίνουμε
το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και τηγανίζουμε
το κρέας μέχρι να ροδίσει και από τις δύο
πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε
τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, τις πιπεριές
και σβήνουμε με το κρασί. Pίχνουμε
στην κατσαρόλα όσο νερό χρειάζεται
για να σκεπαστεί το κρέας. Σκεπάζουμε
την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό
να βράσει σε μέτρια φωτιά για 2 ώρες περίπου.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Modern Greek
Classic
Everyday recipe
Dinner
All seasons
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7064229
This item is no longer available
7104641
7064307
7063729
Load 3 more products