facebook-pixel
Recipe Search ResultsΜοσχαράκι βιολογικό κρασάτο
Ab logo
  • Μοσχαράκι βιολογικό κρασάτο
Μοσχαράκι βιολογικό κρασάτο

Μοσχαράκι βιολογικό κρασάτο

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Easy
>60'
0/5
High

Ingredients forPeople

4 servings
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 kg μοσχάρι βιολογικό σε μερίδες
  • 4 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 2 κουταλάκια μαϊντανό
  • 2 πιπεριές (κόκκινες και πράσινες) κομμένες σε ροδέλες
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 kg μοσχάρι βιολογικό σε μερίδες
  • 4 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 2 κουταλάκια μαϊντανό
  • 2 πιπεριές (κόκκινες και πράσινες) κομμένες σε ροδέλες
  • Αλάτι
  • πιπέρι

Start cooking

Aλατοπιπερώνουμε το κρέας. Zεσταίνουμε

το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και τηγανίζουμε

το κρέας μέχρι να ροδίσει και από τις δύο

πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε

τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, τις πιπεριές

και σβήνουμε με το κρασί. Pίχνουμε

στην κατσαρόλα όσο νερό χρειάζεται

για να σκεπαστεί το κρέας. Σκεπάζουμε

την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό

να βράσει σε μέτρια φωτιά για 2 ώρες περίπου.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Modern Greek
Classic
Everyday recipe
Dinner
All seasons
Main courses

Shop recipe for 4 servings

  • Κρεμμύδια Χλωρά Ελληνικά
    This item is no longer available
    7064229
  • Μαϊντανός Τεμάχιο Ελληνικός
    This item is no longer available
    7064307
  • Πιπεριές Πράσινες Ελληνικές
    This item is no longer available
    7063729