Μποκοντσίνι με κόκκινο πέστο
by AB FOODSTORIES
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
MediumRating
Not rated yetHigh Protein
Children's party,Party
Starters & nibbles
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 250 γρ. μποκοντσίνι (μικρά μπαλάκια μοτσαρέλας
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 1 φλ. φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
- 30 γρ. κουκουνάρι, καβουρδισμένο
- 40 γρ. λιαστές ντομάτες
Shop this recipe
Essential ingredients
This item is no longer available
7073329
7064442
7143658
This item is no longer available
7073329
Load 3 more products
Start cooking
- Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τις λιαστές ντομάτες, το κουκουνάρι, τα φύλλα βασιλικού και την παρμεζάνα, προσθέτοντας σταδιακά το ελαιόλαδο.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ, πασπαλίζουμε με πιπέρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε στο μπολ τα μποκοντσίνι και ανακατεύουμε για να καλυφθούν με το μείγμα. Περνάμε τα τυράκια ανά δύο σε μικρά καλαμάκια και σερβίρουμε.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
High Protein
Children's party,Party
Lunch,Dinner
All seasons
Starters & nibbles
Shop this recipe
Essential ingredients
This item is no longer available
7073329
7064442
7143658
This item is no longer available
7073329
Load 3 more products