Μποκοντσίνι με κόκκινο πέστο
by AB FOODSTORIES

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 250 γρ. μποκοντσίνι (μικρά μπαλάκια μοτσαρέλας
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 1 φλ. φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
- 30 γρ. κουκουνάρι, καβουρδισμένο
- 40 γρ. λιαστές ντομάτες
- 40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 250 γρ. μποκοντσίνι (μικρά μπαλάκια μοτσαρέλας
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 1 φλ. φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
- 30 γρ. κουκουνάρι, καβουρδισμένο
- 40 γρ. λιαστές ντομάτες