Ντοματόπιτα με τυριά Νάξου και σπιτικό φύλλο
by Funky Cook (http://www.funkycook.gr/)
Στην κουζίνα του #MadewithAB τιμάμε την παράδοση και τα νησιά μας! Απόδειξη, η ντοματόπιτα με τυριά Νάξου και σπιτικό φύλλο, που ετοίμασε ειδικά για εμάς η FunkyCook.

Easy
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 12 servings
- κορν φλάουρ (για το άνοιγμα του φύλλου)
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι (για το φύλλο)
- 265 ml νερό, χλιαρό (για το φύλλο)
- 2 κουτ. σούπας ΑΒ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΌ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ (για το φύλλο + το λάδωμα των φύλλων)
- 1 κουτ. σούπας ξύδι (για το φύλλο)
- 400 g ΑΒ αλεύρι ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ζυμωτά (για το φύλλο)
- πιπέρι (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη (για τη γέμιση)
- 2 κουτ. σούπας ζάχαρη (για τη γέμιση)
- 250 g φέτα (για τη γέμιση)
- 100 g αρσενικό Νάξου (για τη γέμιση)
- 200 g γραβιέρα Νάξου (για τη γέμιση)
- 2 πιπεριές, πράσινες (για τη γέμιση)
- 1500 g τομάτες (για τη γέμιση)
- κορν φλάουρ (για το άνοιγμα του φύλλου)
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι (για το φύλλο)
- 265 ml νερό, χλιαρό (για το φύλλο)
- 2 κουτ. σούπας ΑΒ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΌ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ (για το φύλλο + το λάδωμα των φύλλων)
- 1 κουτ. σούπας ξύδι (για το φύλλο)
- 400 g ΑΒ αλεύρι ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ζυμωτά (για το φύλλο)
- πιπέρι (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη (για τη γέμιση)
- 2 κουτ. σούπας ζάχαρη (για τη γέμιση)
- 250 g φέτα (για τη γέμιση)
- 100 g αρσενικό Νάξου (για τη γέμιση)
- 200 g γραβιέρα Νάξου (για τη γέμιση)
- 2 πιπεριές, πράσινες (για τη γέμιση)
- 1500 g τομάτες (για τη γέμιση)