Start cooking
Σε µια κατσαρόλα βράζετε περίπου 4 λίτρα νερό µαζί µε λίγο χοντρό αλάτι.Όταν το νερό πάρει βράση, ρίχνετε τα ζυμαρικά για 9-10 λεπτά να βράσουν και ύστερα τα σουρώνετε καλά.Παράλληλα, πλένετε, στραγγίζετε και κόβετε τα φύλλα του βασιλικού για τη σάλτσα πέστο.Ξεφλουδίζετε τις σκελίδες του σκόρδου και τις κόβετε σε πολύ λεπτές φέτες.Βάζετε το βασιλικό και το σκόρδο σε ένα γουδί και τα λιώνετε ώσπου να γίνουν πουρές.Καβουρδίζετε τα κουκουνάρια στο φούρνο για 3 λεπτά, στους 200ο C, και τα θρυµµατίζετε στο γουδί.Ανακατεύετε τον πουρέ του βασιλικού και του σκόρδου µε το κουκουνάρι και το τριµµένο Arla Αυθεντικό Σκληρό Τυρί Δανίας και προσθέτετε το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι ώσπου να οµογενοποιηθούν όλα τα υλικά.Στη συνέχεια βάζετε τη σάλτσα ντοµάτας και ανακατεύετε πολύ καλά. (Την ίδια διαδικασία µπορείτε να την κάνετε σε ένα multi, ανακατεύοντας όλα τα υλικά του πέστο µαζί.)Ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεµµυδάκια, αφού τα έχετε πλύνει πολύ καλά.Σε µια κατσαρόλα βάζετε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε τα φρέσκα κρεµµυδάκια. Μόλις µαραθούν, προσθέτετε τα ζυμαρικά και τη σάλτσα πέστο και ανακατεύετε απαλά, ώσπου να ζεσταθούν.Σερβίρετε σε ατοµικά µπολ, προσθέτοντας από πάνω το Arla Αυθεντικό Σκληρό Τυρί Δανίας τριμμένο και µερικά φύλλα βασιλικού.