Πλιγούρι με δυόσμο, φαγόπυρο, λιναρόσπορο, φράουλες, φιστίκια, σταφίδες και γιαούρτι με μαστίχα Χίου
by AB Food Stories

Easy
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 2 servings
- 1 φλ. πλιγούρι ψιλό
- 2 φλ. χυμός πορτοκαλιού
- 400 g γιαούρτι
- 20 g φιστίκια Αιγίνης, χοντροσπασμένα
- 1 δάκρυ Μαστίχας Χίου, κοπανισμένο με λίγη καστανή ζάχαρη
- 1 φλ. φαγόπυρο
- 160 g φράουλες, κομμένες κυδωνάτες
- 1/2 φλ. λιναρόσπορος
- 60 g σταφίδες Κορίνθου
- 1 κουτ. σούπας δυόσμος
- 60 g μέλι
- 1 φλ. πλιγούρι ψιλό
- 2 φλ. χυμός πορτοκαλιού
- 400 g γιαούρτι
- 20 g φιστίκια Αιγίνης, χοντροσπασμένα
- 1 δάκρυ Μαστίχας Χίου, κοπανισμένο με λίγη καστανή ζάχαρη
- 1 φλ. φαγόπυρο
- 160 g φράουλες, κομμένες κυδωνάτες
- 1/2 φλ. λιναρόσπορος
- 60 g σταφίδες Κορίνθου
- 1 κουτ. σούπας δυόσμος
- 60 g μέλι