Poulet en demi veuve
by Βίκυ Σμυρλή

Hard
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 12 μικρές ρέβες στα 4εκ. (συνοδευτικά)
- 12 μικρά καρότα στα 3εκ. (συνοδευτικά)
- 4 μικρά κολοκυθάκια σε μπάλες (συνοδευτικά)
- 2 πράσα σοταρισμένα, στα 3εκ. (συνοδευτικά)
- 1/2 τρούφα ψιλοκομμένη για πασπάλισμα (για τη σάλτσα)
- πιπέρι (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 2 κρόκοι αβγών (για τη σάλτσα)
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος για μαγειρική, με χαμηλά λιπαρά (για τη σάλτσα)
- Πιπέρι (Για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι συμπυκνωμένο ζωμό από το βράσιμο της κότας (για τη σάλτσα)
- 2 αποξηραμένες τρούφες
- 1 (για τη γέμιση) ασπράδι αβγού
- 1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (για τη γέμιση)
- 1/2 τρούφα ψιλοκομμένη (για τη γέμιση)
- 200 γρ. κιμά από φιλέτα κοτόπουλου (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο (για τη γέμιση)
- 150 γρ. συκωτάκια πουλιών, πλυμμένα, ψιλοκομμένα (για τη γέμιση)
- Αλάτι
- 3 λίτρα ζωμό κότας σπιτικό ή έτοιμο από κύβους για να βράσει η κότα
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
- 1 μεγάλη κότα
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 12 μικρές ρέβες στα 4εκ. (συνοδευτικά)
- 12 μικρά καρότα στα 3εκ. (συνοδευτικά)
- 4 μικρά κολοκυθάκια σε μπάλες (συνοδευτικά)
- 2 πράσα σοταρισμένα, στα 3εκ. (συνοδευτικά)
- 1/2 τρούφα ψιλοκομμένη για πασπάλισμα (για τη σάλτσα)
- πιπέρι (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 2 κρόκοι αβγών (για τη σάλτσα)
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος για μαγειρική, με χαμηλά λιπαρά (για τη σάλτσα)
- Πιπέρι (Για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι συμπυκνωμένο ζωμό από το βράσιμο της κότας (για τη σάλτσα)
- 2 αποξηραμένες τρούφες
- 1 (για τη γέμιση) ασπράδι αβγού
- 1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (για τη γέμιση)