Recipe Search ResultsPoulet en demi veuve
Ab logo
  • Poulet en demi veuve

Poulet en demi veuve

by Βίκυ Σμυρλή
Poulet en demi veuve
Hard
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
8 servings
  • αλάτι (για τη γέμιση)
  • 12 μικρές ρέβες στα 4εκ. (συνοδευτικά)
  • 12 μικρά καρότα στα 3εκ. (συνοδευτικά)
  • 4 μικρά κολοκυθάκια σε μπάλες (συνοδευτικά)
  • 2 πράσα σοταρισμένα, στα 3εκ. (συνοδευτικά)
  • 1/2 τρούφα ψιλοκομμένη για πασπάλισμα (για τη σάλτσα)
  • πιπέρι (για τη σάλτσα)
  • αλάτι (για τη σάλτσα)
  • 2 κρόκοι αβγών (για τη σάλτσα)
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος για μαγειρική, με χαμηλά λιπαρά (για τη σάλτσα)
  • Πιπέρι (Για τη γέμιση)
  • 1 φλιτζάνι συμπυκνωμένο ζωμό από το βράσιμο της κότας (για τη σάλτσα)
  • 2 αποξηραμένες τρούφες
  • 1 (για τη γέμιση) ασπράδι αβγού
  • 1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (για τη γέμιση)
  • 1/2 τρούφα ψιλοκομμένη (για τη γέμιση)
  • 200 γρ. κιμά από φιλέτα κοτόπουλου (για τη γέμιση)
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο (για τη γέμιση)
  • 150 γρ. συκωτάκια πουλιών, πλυμμένα, ψιλοκομμένα (για τη γέμιση)
  • Αλάτι
  • 3 λίτρα ζωμό κότας σπιτικό ή έτοιμο από κύβους για να βράσει η κότα
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
  • 1 μεγάλη κότα
  • αλάτι (για τη γέμιση)
  • 12 μικρές ρέβες στα 4εκ. (συνοδευτικά)
  • 12 μικρά καρότα στα 3εκ. (συνοδευτικά)
  • 4 μικρά κολοκυθάκια σε μπάλες (συνοδευτικά)
  • 2 πράσα σοταρισμένα, στα 3εκ. (συνοδευτικά)
  • 1/2 τρούφα ψιλοκομμένη για πασπάλισμα (για τη σάλτσα)
  • πιπέρι (για τη σάλτσα)
  • αλάτι (για τη σάλτσα)
  • 2 κρόκοι αβγών (για τη σάλτσα)
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος για μαγειρική, με χαμηλά λιπαρά (για τη σάλτσα)
  • Πιπέρι (Για τη γέμιση)
  • 1 φλιτζάνι συμπυκνωμένο ζωμό από το βράσιμο της κότας (για τη σάλτσα)
  • 2 αποξηραμένες τρούφες
  • 1 (για τη γέμιση) ασπράδι αβγού
  • 1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (για τη γέμιση)