PT1H30M8 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h1c/h3b/8909238599710.jpg?buildNumber=1 φλιτζάνι συμπυκνωμένο ζωμό από το βράσιμο της κότας (για τη σάλτσα)φρεσκοτριμμένο πιπέρι2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο1 μεγάλη κότα1 (για τη γέμιση) ασπράδι αβγούαλάτι (για τη γέμιση)12 μικρά καρότα στα 3εκ. (συνοδευτικά)4 μικρά κολοκυθάκια σε μπάλες (συνοδευτικά)2 πράσα σοταρισμένα, στα 3εκ. (συνοδευτικά)1/2 τρούφα ψιλοκομμένη για πασπάλισμα (για τη σάλτσα)πιπέρι (για τη σάλτσα)αλάτι (για τη σάλτσα)2 κρόκοι αβγών (για τη σάλτσα)1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος για μαγειρική, με χαμηλά λιπαρά (για τη σάλτσα)Πιπέρι (Για τη γέμιση)2 αποξηραμένες τρούφες3 λίτρα ζωμό κότας σπιτικό ή έτοιμο από κύβους για να βράσει η κόταΑλάτι150 γρ. συκωτάκια πουλιών, πλυμμένα, ψιλοκομμένα (για τη γέμιση)2 κουταλιές της σούπας βούτυρο (για τη γέμιση)200 γρ. κιμά από φιλέτα κοτόπουλου (για τη γέμιση)1/2 τρούφα ψιλοκομμένη (για τη γέμιση)1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (για τη γέμιση)12 μικρές ρέβες στα 4εκ. (συνοδευτικά)