Start cooking
Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε καλά το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα πράσα για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν, ανακατεύοντας. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2 - 3 λεπτά. Σβήνουμε με το ξίδι, ρίχνουμε το χυμό τομάτας, το μέλι, τη δάφνη και αλατοπίπερο, ρίχνω και 1/2 φλ. νερό και ανακατεύουμε καλά. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 20 λεπτά, ρίχνουμε το διαλυμένο κορν φλάουρ, ανακινούμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να πάριε μια-δυο βράσεις, μέχρι να δέσουν τα υλικά.