Recipe Search ResultsΡεβιθάδα με κουρκουμά και πολύχρωμες πιπεριές
Ab logo
  • Ρεβιθάδα με κουρκουμά και πολύχρωμες πιπεριές

Ρεβιθάδα με κουρκουμά και πολύχρωμες πιπεριές

by AB Food Stories
Ρεβιθάδα με κουρκουμά και πολύχρωμες πιπεριές
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 500 g ρεβίθια χονδρά Λάρισας, «Η ΑΒ Κοντά στην ελληνική γη», μουσκεμένα αποβραδίς σε άφθονο κρύο νερό
  • 1 ξυλάκι κανέλας
  • 2 κουτ. σούπας κουρκουμάς
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1 ντομάτα πολτοποιημένη
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
  • 1 φύλλο δάφνης
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 500 g ρεβίθια χονδρά Λάρισας, «Η ΑΒ Κοντά στην ελληνική γη», μουσκεμένα αποβραδίς σε άφθονο κρύο νερό
  • 1 ξυλάκι κανέλας
  • 2 κουτ. σούπας κουρκουμάς
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1 ντομάτα πολτοποιημένη
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
  • 1 φύλλο δάφνης
  • αλάτι
  • πιπέρι