Ρεβιθάδα με κουρκουμά και πολύχρωμες πιπεριές
by AB Food Stories

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 500 g ρεβίθια χονδρά Λάρισας, «Η ΑΒ Κοντά στην ελληνική γη», μουσκεμένα αποβραδίς σε άφθονο κρύο νερό
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 2 κουτ. σούπας κουρκουμάς
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 1 ντομάτα πολτοποιημένη
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- 1 φύλλο δάφνης
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 g ρεβίθια χονδρά Λάρισας, «Η ΑΒ Κοντά στην ελληνική γη», μουσκεμένα αποβραδίς σε άφθονο κρύο νερό
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 2 κουτ. σούπας κουρκουμάς
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 1 ντομάτα πολτοποιημένη
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- 1 φύλλο δάφνης
- αλάτι
- πιπέρι