Ρεβίθια γιαχνί
by Σιμόνη Καφίρη, Κωσταντίνος Μπάρδης

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1/2 κιλό ρεβίθια
- 1,5 ποτήρια τομάτες κονκασέ
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 καυτερή πιπερίτσα , ψιλοκομμένη
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 4 κλαδάκια σέλερι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 κουταλάκι γλυκού σποράκια κόλιανδρου τριμμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1/2 κιλό ρεβίθια
- 1,5 ποτήρια τομάτες κονκασέ
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 καυτερή πιπερίτσα , ψιλοκομμένη
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 4 κλαδάκια σέλερι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 κουταλάκι γλυκού σποράκια κόλιανδρου τριμμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο