Ρύζι μπασμάτι πολύχρωμο με καβουρδισμένα αμύγδαλα
by AB FOODSTORIES

Average
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1/2 φλ. ασπρισμένα αμύγδαλα
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 600 ml ζωμό λαχανικών (ή νερό)
- 1 πιπεριά Φλωρίνης από βαζάκι, στραγγισμένη και ψιλοκομμένη
- 2 μεγάλα καρότα, κομμένα σε κυβάκια
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά καρέ
- 40 ml ελαιόλαδο
- 2 φλ. ρύζι μπασμάτι
- 1/2 φλ. ασπρισμένα αμύγδαλα
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 600 ml ζωμό λαχανικών (ή νερό)
- 1 πιπεριά Φλωρίνης από βαζάκι, στραγγισμένη και ψιλοκομμένη
- 2 μεγάλα καρότα, κομμένα σε κυβάκια
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά καρέ
- 40 ml ελαιόλαδο
- 2 φλ. ρύζι μπασμάτι