Recipe Search ResultsΡύζι μπασμάτι πολύχρωμο με καβουρδισμένα αμύγδαλα
Ab logo
  • Ρύζι μπασμάτι πολύχρωμο με καβουρδισμένα αμύγδαλα

Ρύζι μπασμάτι πολύχρωμο με καβουρδισμένα αμύγδαλα

by AB FOODSTORIES
Ρύζι μπασμάτι πολύχρωμο με καβουρδισμένα αμύγδαλα
Average
1'- 30'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1/2 φλ. ασπρισμένα αμύγδαλα
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • 600 ml ζωμό λαχανικών (ή νερό)
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης από βαζάκι, στραγγισμένη και ψιλοκομμένη
  • 2 μεγάλα καρότα, κομμένα σε κυβάκια
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά καρέ
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 2 φλ. ρύζι μπασμάτι
  • 1/2 φλ. ασπρισμένα αμύγδαλα
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • 600 ml ζωμό λαχανικών (ή νερό)
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης από βαζάκι, στραγγισμένη και ψιλοκομμένη
  • 2 μεγάλα καρότα, κομμένα σε κυβάκια
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά καρέ
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 2 φλ. ρύζι μπασμάτι