Ρυζόγαλο με ψητά κόκκινα φρούτα
by Αναστάσιος Παπαλαζάρου, Τίνα Webb

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 750 γρ. γάλα φρέσκο
- 15 γρ. βούτυρο
- 1/2 ξυλάκι βανίλια
- 3 κουταλιές της σούπας μαλακή μαύρη ζάχαρη
- 150 γρ. ρύζι καρολίνα
- 50 γρ. ζάχαρη
- 500 γρ. φρέσκα κόκκινα φρούτα (φράουλες, βατόμουρα, κεράσια)
- 750 γρ. γάλα φρέσκο
- 15 γρ. βούτυρο
- 1/2 ξυλάκι βανίλια
- 3 κουταλιές της σούπας μαλακή μαύρη ζάχαρη
- 150 γρ. ρύζι καρολίνα
- 50 γρ. ζάχαρη
- 500 γρ. φρέσκα κόκκινα φρούτα (φράουλες, βατόμουρα, κεράσια)