Ζεσταίνετε το γάλα με τη ζάχαρη και το ξυλάκι βανίλιας. Πριν βράσει, αφαιρείτε τη βανίλια. Λιώνετε το βούτυρο και σοτάρετε το ρύζι για ένα λεπτό. Σιγά-σιγά ρίχνετε το γάλα, λίγο κάθε φορά, και ανακατεύετε ελαφρά μέχρι να το απορροφήσει το ρύζι. Το ρυζόγαλο θα είναι έτοιμο για να το βάλετε σε 4 μπολ σε περίπου 30-35 λεπτά. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Καθαρίζετε τα φρούτα, αφαιρείτε τα κουκούτσια από τα κεράσια και τα βάζετε όλα μαζί σε ένα ταψί. Πασπαλίζετε με τη ζάχαρη και τα ψήνετε για 15 λεπτά. Σερβίρετε το ρυζόγαλο με τα ψητά κόκκινα φρούτα και το ζουμί τους.