facebook-pixel
Recipe Search ResultsSPAGHETTI CARBONARA
Ab logo
  • SPAGHETTI CARBONARA
SPAGHETTI CARBONARA

SPAGHETTI CARBONARA

Easy
5/5
Low

Ingredients forPeople

2 servings
  • 160 g Barilla Spaghetti No5
  • 80 g Μπέικον
  • 2 Κρόκοι Αβγού
  • 60 g Τυρί Pecorino
  • 160 g Barilla Spaghetti No5
  • 80 g Μπέικον
  • 2 Κρόκοι Αβγού
  • 60 g Τυρί Pecorino

Start cooking

Μαγειρεύουμε τα spaghetti σε μία μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Παράλληλα, κόβουμε το μπέικον σε λωρίδες και το τοποθετούμε σε ένα μεγάλο τηγάνι. Σοτάρουμε ελαφρώς το μπέικον χωρίς την προσθήκη λαδιού. Παράλληλα αναμειγνύουμε τους κρόκους αβγών με το Pecorino και δύο κουταλιές της σούπας από το νερό στο οποίο βράζουν τα ζυμαρικά. Προσθέτουμε φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι. Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στο τηγάνι με το μπέικον. Απομακρύνουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε τους κρόκους αβγού. Ολοκληρώνουμε προσθέτοντας μία κουταλιά της σούπας από το νερό που έβραζαν τα ζυμαρικά για ένα πιο κρεμώδες αποτέλεσμα. Ανακατεύουμε για ένα λεπτό και σερβίρουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα carbonara. Πασπαλίζουμε το πιάτο με Pecorino και μαύρο πιπέρι. Σερβίρουμε το πιάτο ζεστό.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Mediterranean
Classic
Everyday recipe
Lunch
Main courses