Σαλάτα µε σπανάκι, φράουλες και κόκκινο ντρέσινγκ γιαουρτιού
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 100 g. φράουλες
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 100 g. γιαούρτι
- 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 700 g. σπανάκι, πλυμένο, στραγγισμένο και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
- 250 g. φράουλες, κομμένες σε φετάκια
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 5 ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 μεγάλο κριθαρένιο παξιμάδι, σπασμένο
- 3 κ. σ. κρέμα βαλσάμικου με φράουλες
- 100 g. φράουλες
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 100 g. γιαούρτι
- 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 700 g. σπανάκι, πλυμένο, στραγγισμένο και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
- 250 g. φράουλες, κομμένες σε φετάκια
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 5 ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 μεγάλο κριθαρένιο παξιμάδι, σπασμένο
- 3 κ. σ. κρέμα βαλσάμικου με φράουλες