Σαλάτα µε σπανάκι, φράουλες και κόκκινο ντρέσινγκ γιαουρτιού
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
LowRating
Not rated yetVegetarian
Easter
Salad

Ingredients for 4 People
- 100 g. φράουλες
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 100 g. γιαούρτι
- 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 700 g. σπανάκι, πλυμένο, στραγγισμένο και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
- 250 g. φράουλες, κομμένες σε φετάκια
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 5 ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 μεγάλο κριθαρένιο παξιμάδι, σπασμένο
- 3 κ. σ. κρέμα βαλσάμικου με φράουλες
Start cooking
• Βάζουμε στο μπλέντερ τα υλικά για το ντρέσινγκ γιαουρτιού και τα πολτοποιούμε μέχρι να δημιουργηθεί μια σάλτσα λεία και πυκνή. Αδειάζουμε τη σάλτσα σε ένα μπολ, τη σκεπάζουμε και τη φυλάμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.
• Σε ένα φαρδύ μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα εκτός από την κρέμα βαλσαμικού και ανακατεύουμε καλά.
• Προσθέτουμε το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε καλά. Ραντίζουμε με την κρέμα βαλσάμικου και σερβίρουμε αμέσως.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Vegetarian
Easter
Other
Spring
Salad