Σαλάτα με αμπελοφάσουλα, αμύγδαλα και ελιές Αμφίσσης
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1/2 κιλό αμπελοφάσουλο τρυφερό
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 2 κουταλιές της σούπας ασπρισμένα αμύγδαλα χονδροκομμένα
- 10 ψιλοκομμένες ελιές Αμφίσσης ή Βόλου
- 4 ολόκληρες ελιές
- 4 αβγά βραστά κομμένα σε στρογγυλές φέτες
- Αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1,5 φλιτζάνια τσαγιού μαγιονέζα
- 1/2 κιλό αμπελοφάσουλο τρυφερό
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 2 κουταλιές της σούπας ασπρισμένα αμύγδαλα χονδροκομμένα
- 10 ψιλοκομμένες ελιές Αμφίσσης ή Βόλου
- 4 ολόκληρες ελιές
- 4 αβγά βραστά κομμένα σε στρογγυλές φέτες
- Αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1,5 φλιτζάνια τσαγιού μαγιονέζα