Σκαλοπίνια alla pizzaiola
by Βίκυ Σμυρλή

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 μερίδες εσκαλόπ μοσχαρίσιο
- 500 γρ. ώριμες τομάτες
- 2 σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτές φετούλες
- 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη ή φυλλαράκι φρέσκιας ρίγανης
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 μερίδες εσκαλόπ μοσχαρίσιο
- 500 γρ. ώριμες τομάτες
- 2 σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτές φετούλες
- 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη ή φυλλαράκι φρέσκιας ρίγανης
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι