Σουβλάκι πεσκανδρίτσας με μπέικον και δενδρολίβανο
by Βίκυ Σμυρλή

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 600 γρ. πεσκαντρίτσα
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο (για τη μαρινάδα)
- 12 λωρίδες μπέϊκον γυρισμένες σε ρολό
- 12 κλαράκια δενδρολίβανου
- λεμονιού (για τη μαρινάδα)
- αλάτι (για τη μαρινάτα)
- πιπέρι (για τη μαρινάτα)
- λαχανικά (συνοδευτικά)
- 600 γρ. πεσκαντρίτσα
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο (για τη μαρινάδα)
- 12 λωρίδες μπέϊκον γυρισμένες σε ρολό
- 12 κλαράκια δενδρολίβανου
- λεμονιού (για τη μαρινάδα)
- αλάτι (για τη μαρινάτα)
- πιπέρι (για τη μαρινάτα)
- λαχανικά (συνοδευτικά)