Recipe Search ResultsΣουβλάκια χοιρινά μαριναρισμένα σε σάλτσα πορτοκάλι, περασμένα εναλλάξ με μαραθόριζα και ξερά βερίκοκα
Ab logo
  • Σουβλάκια χοιρινά μαριναρισμένα σε σάλτσα πορτοκάλι, περασμένα εναλλάξ με μαραθόριζα και ξερά βερίκοκα

Σουβλάκια χοιρινά μαριναρισμένα σε σάλτσα πορτοκάλι, περασμένα εναλλάξ με μαραθόριζα και ξερά βερίκοκα

by #MadeWithAB
Σουβλάκια χοιρινά μαριναρισμένα σε σάλτσα πορτοκάλι, περασμένα εναλλάξ με μαραθόριζα και ξερά βερίκοκα
Σουβλάκια χοιρινά μαριναρισμένα σε σάλτσα πορτοκάλι, περασμένα εναλλάξ με μαραθόριζα και ξερά βερίκοκα
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 700 g. χοιρινός λαιμός, κομμένος σε κύβους 2 εκ.
  • 1 μαραθόριζα, κομμένη σε φέτες κυδωνάτες 2 εκ. και ανοιγμένες φύλλο φύλλο
  • 8 βερίκοκα ξερά, χωρισμένα στην μέση
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • 300 ml χυμός πορτοκαλιού
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 3 κ. σ. μουστάρδα πικάντικη
  • 2 κ. σ. σόγια
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 700 g. χοιρινός λαιμός, κομμένος σε κύβους 2 εκ.
  • 1 μαραθόριζα, κομμένη σε φέτες κυδωνάτες 2 εκ. και ανοιγμένες φύλλο φύλλο
  • 8 βερίκοκα ξερά, χωρισμένα στην μέση
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • 300 ml χυμός πορτοκαλιού
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 3 κ. σ. μουστάρδα πικάντικη
  • 2 κ. σ. σόγια
  • 100 ml ελαιόλαδο