Σουβλάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα σε πετιμέζι και πορτοκάλι με χωριάτικη σάλτσα
by AB Foodstories

Easy
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 800 g φιλέτο στήθος κοτόπουλου «ΑΒ Επιλογή», σε μπουκιές
- 8 φέτες καπνιστό μπέικον, κομμένες κάθετα στη μέση
- 1 κρεμμύδι, σε κύβους
- 100 ml πετιμέζι (για τη μαρινάδα)
- 100 ml ελαιόλαδο (για τη μαρινάδα)
- 100 ml χυμός πορτοκαλιού (για τη μαρινάδα)
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη (για τη μαρινάδα)
- 3 κάψουλες κακουλέ, σκόνη (για τη μαρινάδα)
- 1/2 κ.γ. κόλιανδρος, σε σκόνη (για τη μαρινάδα)
- ελάχιστο κύμινο, σε σκόνη (για τη μαρινάδα)
- αλάτι (για τη μαρινάδα)
- πιπέρι (για τη μαρινάδα)
- 1 ντομάτα, σε κύβους (για τη σαλάτα)
- 1 αγγούρι, σε κύβους (για τη σαλάτα)
- 1 πιπεριά κόκκινη, σε κύβους (για τη σαλάτα)
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για τη σαλάτα)
- 30 ml ελαιόλαδο (για τη σαλάτα)
- 2 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί (για τη σαλάτα)
- αλάτι (για τη σαλάτα)
- πιπέρι (για τη σαλάτα)
- 800 g φιλέτο στήθος κοτόπουλου «ΑΒ Επιλογή», σε μπουκιές
- 8 φέτες καπνιστό μπέικον, κομμένες κάθετα στη μέση
- 1 κρεμμύδι, σε κύβους
- 100 ml πετιμέζι (για τη μαρινάδα)
- 100 ml ελαιόλαδο (για τη μαρινάδα)
- 100 ml χυμός πορτοκαλιού (για τη μαρινάδα)
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη (για τη μαρινάδα)
- 3 κάψουλες κακουλέ, σκόνη (για τη μαρινάδα)
- 1/2 κ.γ. κόλιανδρος, σε σκόνη (για τη μαρινάδα)
- ελάχιστο κύμινο, σε σκόνη (για τη μαρινάδα)
- αλάτι (για τη μαρινάδα)
- πιπέρι (για τη μαρινάδα)
- 1 ντομάτα, σε κύβους (για τη σαλάτα)
- 1 αγγούρι, σε κύβους (για τη σαλάτα)
- 1 πιπεριά κόκκινη, σε κύβους (για τη σαλάτα)