Recipe Search ResultsΣπαγγέτι με πέστο παντζαριών και καρύδια
Ab logo
  • Σπαγγέτι με πέστο παντζαριών και καρύδια

Σπαγγέτι με πέστο παντζαριών και καρύδια

by AB Food Stories
Σπαγγέτι με πέστο παντζαριών και καρύδια
Average
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 7 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 πακέτo σπαγγέτι
  • 600 g Παντζάρια
  • 2 Σκελίδα σκόρδο
  • 4 Κλωναράκι θυμάρι (μόνο τα φύλλα)
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • 1 Πορτοκάλι (χυμός + ξύσμα)
  • 100 g Καρύδια, ελαφρώς καβουρδισμένα και χοντροκομμένα
  • 60 g Πικάντικη γραβιέρα, τριμμένη
  • Φλούδες παρμεζάνα (για το σερβίρισμα)
  • 7 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 πακέτo σπαγγέτι
  • 600 g Παντζάρια
  • 2 Σκελίδα σκόρδο
  • 4 Κλωναράκι θυμάρι (μόνο τα φύλλα)
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • 1 Πορτοκάλι (χυμός + ξύσμα)
  • 100 g Καρύδια, ελαφρώς καβουρδισμένα και χοντροκομμένα
  • 60 g Πικάντικη γραβιέρα, τριμμένη
  • Φλούδες παρμεζάνα (για το σερβίρισμα)