Σπαγγέτι με πέστο παντζαριών και καρύδια
by AB Food Stories

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 7 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 πακέτo σπαγγέτι
- 600 g Παντζάρια
- 2 Σκελίδα σκόρδο
- 4 Κλωναράκι θυμάρι (μόνο τα φύλλα)
- Πιπέρι
- Αλάτι
- 1 Πορτοκάλι (χυμός + ξύσμα)
- 100 g Καρύδια, ελαφρώς καβουρδισμένα και χοντροκομμένα
- 60 g Πικάντικη γραβιέρα, τριμμένη
- Φλούδες παρμεζάνα (για το σερβίρισμα)
- 7 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 πακέτo σπαγγέτι
- 600 g Παντζάρια
- 2 Σκελίδα σκόρδο
- 4 Κλωναράκι θυμάρι (μόνο τα φύλλα)
- Πιπέρι
- Αλάτι
- 1 Πορτοκάλι (χυμός + ξύσμα)
- 100 g Καρύδια, ελαφρώς καβουρδισμένα και χοντροκομμένα
- 60 g Πικάντικη γραβιέρα, τριμμένη
- Φλούδες παρμεζάνα (για το σερβίρισμα)