Recipe Search ResultsΣπαραγγόσουπα με αβοκάντο και λάιμ
Ab logo
  • Σπαραγγόσουπα με αβοκάντο και λάιμ

Σπαραγγόσουπα με αβοκάντο και λάιμ

by AB Food Stories
Σπαραγγόσουπα με αβοκάντο και λάιμ
Average
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
6 servings
  • 1 ματσάκι σπαράγγια, καθαρισμένα από ίνες, κομμένα στη μέση + 2 σπαράγγια σε λεπτά φετάκια (για το σερβίρισμα)
  • 40 g σάρκα από ώριμο αβοκάντο
  • 1 λάιμ ξύσμα (για τη σούπα) + 1 λάιμ ξύσμα (για το σερβίρισμα)
  • 700 ml ζωμός λαχανικών
  • 45 ml ελαιόλαδο + λίγο έξτρα (για το σερβίρισμα)
  • αλάτι
  • 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κ.σ. λεμόνι (χυμός)
  • 1 κουτ. σούπας φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για το σερβίρισμα)
  • 4 κλωνάρι φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο (για το σερβίρισμα)
  • 1 φλ. μαραθόριζα ή ραπανάκια, σε λεπτές φέτες (για το σερβίρισμα)
  • 1 ματσάκι σπαράγγια, καθαρισμένα από ίνες, κομμένα στη μέση + 2 σπαράγγια σε λεπτά φετάκια (για το σερβίρισμα)
  • 40 g σάρκα από ώριμο αβοκάντο
  • 1 λάιμ ξύσμα (για τη σούπα) + 1 λάιμ ξύσμα (για το σερβίρισμα)
  • 700 ml ζωμός λαχανικών
  • 45 ml ελαιόλαδο + λίγο έξτρα (για το σερβίρισμα)
  • αλάτι
  • 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κ.σ. λεμόνι (χυμός)
  • 1 κουτ. σούπας φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για το σερβίρισμα)
  • 4 κλωνάρι φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο (για το σερβίρισμα)
  • 1 φλ. μαραθόριζα ή ραπανάκια, σε λεπτές φέτες (για το σερβίρισμα)