Σπαραγγόσουπα με αβοκάντο και λάιμ
by AB Food Stories

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1 ματσάκι σπαράγγια, καθαρισμένα από ίνες, κομμένα στη μέση + 2 σπαράγγια σε λεπτά φετάκια (για το σερβίρισμα)
- 40 g σάρκα από ώριμο αβοκάντο
- 1 λάιμ ξύσμα (για τη σούπα) + 1 λάιμ ξύσμα (για το σερβίρισμα)
- 700 ml ζωμός λαχανικών
- 45 ml ελαιόλαδο + λίγο έξτρα (για το σερβίρισμα)
- αλάτι
- 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κ.σ. λεμόνι (χυμός)
- 1 κουτ. σούπας φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για το σερβίρισμα)
- 4 κλωνάρι φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο (για το σερβίρισμα)
- 1 φλ. μαραθόριζα ή ραπανάκια, σε λεπτές φέτες (για το σερβίρισμα)
- 1 ματσάκι σπαράγγια, καθαρισμένα από ίνες, κομμένα στη μέση + 2 σπαράγγια σε λεπτά φετάκια (για το σερβίρισμα)
- 40 g σάρκα από ώριμο αβοκάντο
- 1 λάιμ ξύσμα (για τη σούπα) + 1 λάιμ ξύσμα (για το σερβίρισμα)
- 700 ml ζωμός λαχανικών
- 45 ml ελαιόλαδο + λίγο έξτρα (για το σερβίρισμα)
- αλάτι
- 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κ.σ. λεμόνι (χυμός)
- 1 κουτ. σούπας φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για το σερβίρισμα)
- 4 κλωνάρι φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο (για το σερβίρισμα)
- 1 φλ. μαραθόριζα ή ραπανάκια, σε λεπτές φέτες (για το σερβίρισμα)