Stir-Fry με Χοιρινό, Νουντλς Αυγών και Ανάμικτα Ασιατικά Λαχανικά
by Flavour Factory
Difficulty
AverageDuration
31'- 60'Pricing
MediumRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 400 γρ. νουντλς αυγών Blue Dragon
- 7 γρ. μπουκετάκια μπρόκολο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές λωρίδες
- 150 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 κλωνάρια σέλερι, ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές σούπας σησαμέλαιο Blue Dragon
- 400 γρ. άπαχο χοιρινό φιλέτο, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 κουταλιά σούπας σκούρη σως σόγιας Blue Dragon
- 410 γρ. ανάμικτα ασιατικά λαχανικά Oriental Express, ξεπλυμένα και στραγγισμένα
- 1 κουταλιά σούπας σως στρειδιών Blue Dragon (για τη μαρινάδα)
- φυτικό λάδι για το σοτάρισμα
- 1 κουταλιά σούπας σκούρη σως σόγιας Blue Dragon (για τη μαρινάδα)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη μαρινάδα)
Shop this recipe
Essential ingredients
7063825
7064229
7063748
7073486
Load 4 more products
Start cooking
1) Σε 500ml νερό που βράζει, τοποθετήστε τα νουντλς αυγών και σιγοβράστε για 3 λεπτά, ανακατεύοντας περιοδικά. Ξεπλύνετε αμέσως τα νουντλς σε άφθονο νερό, στραγγίστε καλά, ψεκάστε με λίγο φυτικό λάδι και αφήστε στην άκρη.
2) Σε ένα μπολ, τοποθετείτε το χοιρινό με τα υλικά της μαρινάδας, ανακατέψτε καλά και αφήστε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
3) Σε ένα γουόκ ή βαθύ τηγάνι σε δυνατή εστία, ζεστάνετε το σησαμέλαιο με το φυτικό λάδι και ξεκινήστε το σοτάρισμα με το χοιρινό, για 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε το σέλερι, τα μανιτάρια, την κόκκινη πιπεριά, τα κρεμμυδάκια, το μπρόκολο και τα ανάμικτα ασιατικά λαχανικά και συνεχίστε το σοτάρισμα για ακόμη 2 λεπτά.
4) Σβήστε με την σως σόγιας, προσθέστε τα νουντλς στο γουόκ, ανακατέψτε καλά και σερβίρεται αμέσως.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7063825
7064229
7063748
7073486
Load 4 more products