Start cooking
1) Σε 500ml νερό που βράζει, τοποθετήστε τα νουντλς αυγών και σιγοβράστε για 3 λεπτά, ανακατεύοντας περιοδικά. Ξεπλύνετε αμέσως τα νουντλς σε άφθονο νερό, στραγγίστε καλά, ψεκάστε με λίγο φυτικό λάδι και αφήστε στην άκρη.
2) Σε ένα μπολ, τοποθετείτε το χοιρινό με τα υλικά της μαρινάδας, ανακατέψτε καλά και αφήστε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
3) Σε ένα γουόκ ή βαθύ τηγάνι σε δυνατή εστία, ζεστάνετε το σησαμέλαιο με το φυτικό λάδι και ξεκινήστε το σοτάρισμα με το χοιρινό, για 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε το σέλερι, τα μανιτάρια, την κόκκινη πιπεριά, τα κρεμμυδάκια, το μπρόκολο και τα ανάμικτα ασιατικά λαχανικά και συνεχίστε το σοτάρισμα για ακόμη 2 λεπτά.
4) Σβήστε με την σως σόγιας, προσθέστε τα νουντλς στο γουόκ, ανακατέψτε καλά και σερβίρεται αμέσως.