Τάρτα με σοκολατένια κρέμα και φράουλες
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- 220 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Για τη βάση)
- 60 γρ. ζάχαρη άχνη (Για τη βάση)
- 120 γρ. βούτυρο (Για τη βάση)
- 1 κρόκο αβγού (Για τη βάση)
- 2 κ.σ. νερό (Για τη βάση)
- 450 ml γάλα (Για την κρέμα)
- 100 γρ. ζάχαρη (Για την κρέμα)
- 5 κρόκοι αβγών (Για την κρέμα)
- 35 γρ. αλεύρι (Για την κρέμα)
- 50 γρ. κακάο (Για την κρέμα)
- 50 γρ. κουβερτούρα σοκολάτας, ψιλοκομμένη (Για την κρέμα)
- ξύσμα από 1 ακέρωτο πορτοκάλι (Για την κρέμα)
- 500 γρ. φράουλες, κομμένες στη μέση (Για την κρέμα)
- βούτυρο, για την ταρτιέρα (Για την κρέμα)
- 220 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Για τη βάση)
- 60 γρ. ζάχαρη άχνη (Για τη βάση)
- 120 γρ. βούτυρο (Για τη βάση)
- 1 κρόκο αβγού (Για τη βάση)
- 2 κ.σ. νερό (Για τη βάση)
- 450 ml γάλα (Για την κρέμα)
- 100 γρ. ζάχαρη (Για την κρέμα)
- 5 κρόκοι αβγών (Για την κρέμα)
- 35 γρ. αλεύρι (Για την κρέμα)
- 50 γρ. κακάο (Για την κρέμα)
- 50 γρ. κουβερτούρα σοκολάτας, ψιλοκομμένη (Για την κρέμα)
- ξύσμα από 1 ακέρωτο πορτοκάλι (Για την κρέμα)
- 500 γρ. φράουλες, κομμένες στη μέση (Για την κρέμα)
- βούτυρο, για την ταρτιέρα (Για την κρέμα)