Recipe Search ResultsΤούρτα με κρέμα κουαντρό και φρούτα
Ab logo
  • Τούρτα με κρέμα κουαντρό και φρούτα

Τούρτα με κρέμα κουαντρό και φρούτα

by AB Food Stories
Τούρτα με κρέμα κουαντρό και φρούτα
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
10 servings
  • 60 g αλεύρι (για το μπισκότο αμυγδάλου)
  • 160 g ζάχαρη άχνη (για το μπισκότο αμυγδάλου)
  • 125 g ζάχαρη (για την κρέμα)
  • 90 g βούτυρο αγελαδινό λιωμένο (για το μπισκότο αμυγδάλου)
  • 90 g ασπράδι αβγού (για το μπισκότο αμυγδάλου)
  • 75 g σκόνη αμυγδάλου (για το μπισκότο αμυγδάλου)
  • 160 g κρόκοι αβγών (για την κρέμα)
  • 10 g φύλλα ζελατίνης (για την κρέμα)
  • 80 ml λικέρ κουαντρό (για την κρέμα)
  • 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή, σαν γιαούρτι (για την κρέμα)
  • ποικιλία από φρούτα εποχής (για το σερβίρισμα)
  • 60 g αλεύρι (για το μπισκότο αμυγδάλου)
  • 160 g ζάχαρη άχνη (για το μπισκότο αμυγδάλου)
  • 125 g ζάχαρη (για την κρέμα)
  • 90 g βούτυρο αγελαδινό λιωμένο (για το μπισκότο αμυγδάλου)
  • 90 g ασπράδι αβγού (για το μπισκότο αμυγδάλου)
  • 75 g σκόνη αμυγδάλου (για το μπισκότο αμυγδάλου)
  • 160 g κρόκοι αβγών (για την κρέμα)
  • 10 g φύλλα ζελατίνης (για την κρέμα)
  • 80 ml λικέρ κουαντρό (για την κρέμα)
  • 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή, σαν γιαούρτι (για την κρέμα)
  • ποικιλία από φρούτα εποχής (για το σερβίρισμα)