Τούρτα με κρέμα κουαντρό και φρούτα
by AB Food Stories

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 10 servings
- 60 g αλεύρι (για το μπισκότο αμυγδάλου)
- 160 g ζάχαρη άχνη (για το μπισκότο αμυγδάλου)
- 125 g ζάχαρη (για την κρέμα)
- 90 g βούτυρο αγελαδινό λιωμένο (για το μπισκότο αμυγδάλου)
- 90 g ασπράδι αβγού (για το μπισκότο αμυγδάλου)
- 75 g σκόνη αμυγδάλου (για το μπισκότο αμυγδάλου)
- 160 g κρόκοι αβγών (για την κρέμα)
- 10 g φύλλα ζελατίνης (για την κρέμα)
- 80 ml λικέρ κουαντρό (για την κρέμα)
- 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή, σαν γιαούρτι (για την κρέμα)
- ποικιλία από φρούτα εποχής (για το σερβίρισμα)
- 60 g αλεύρι (για το μπισκότο αμυγδάλου)
- 160 g ζάχαρη άχνη (για το μπισκότο αμυγδάλου)
- 125 g ζάχαρη (για την κρέμα)
- 90 g βούτυρο αγελαδινό λιωμένο (για το μπισκότο αμυγδάλου)
- 90 g ασπράδι αβγού (για το μπισκότο αμυγδάλου)
- 75 g σκόνη αμυγδάλου (για το μπισκότο αμυγδάλου)
- 160 g κρόκοι αβγών (για την κρέμα)
- 10 g φύλλα ζελατίνης (για την κρέμα)
- 80 ml λικέρ κουαντρό (για την κρέμα)
- 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή, σαν γιαούρτι (για την κρέμα)
- ποικιλία από φρούτα εποχής (για το σερβίρισμα)