Τούρτα με κρέμα βανίλιας και φράουλες
by AB FOODSTORIES

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 13 servings
- 220 γρ. βούτυρο (Για τη βάση)
- 220 γρ. ζάχαρη άχνη (Για τη βάση)
- 4 αβγά (Για τη βάση)
- 2 κ. σ. κρέμα γάλακτος (Για τη βάση)
- 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Για τη βάση)
- 1 κ.σ. κορν φλάουερ (Για τη βάση)
- 1,5 κ. γ. μπέικιν πάουντερ (Για τη βάση)
- 25 γρ. φύλλα ζελατίνας (Για την κρέμα βανίλιας)
- 900 γρ. κρέμα γάλακτος (Για την κρέμα βανίλιας)
- 150 ml γάλα (Για την κρέμα βανίλιας)
- 100 γρ. ζάχαρη (Για την κρέμα βανίλιας)
- 1 λοβό βανίλιας, κομμένο κατά μήκος στη μέση (Για την κρέμα βανίλιας)
- 500 γρ. φράουλες, κομμένες στα δύο (Για την κρέμα βανίλιας)
- ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα (Για την κρέμα βανίλιας)
- βούτυρο (Για την κρέμα βανίλιας)
- αλεύρι, για τα ταψάκια (Για την κρέμα βανίλιας)
- 220 γρ. βούτυρο (Για τη βάση)
- 220 γρ. ζάχαρη άχνη (Για τη βάση)
- 4 αβγά (Για τη βάση)
- 2 κ. σ. κρέμα γάλακτος (Για τη βάση)
- 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Για τη βάση)
- 1 κ.σ. κορν φλάουερ (Για τη βάση)
- 1,5 κ. γ. μπέικιν πάουντερ (Για τη βάση)
- 25 γρ. φύλλα ζελατίνας (Για την κρέμα βανίλιας)
- 900 γρ. κρέμα γάλακτος (Για την κρέμα βανίλιας)
- 150 ml γάλα (Για την κρέμα βανίλιας)
- 100 γρ. ζάχαρη (Για την κρέμα βανίλιας)
- 1 λοβό βανίλιας, κομμένο κατά μήκος στη μέση (Για την κρέμα βανίλιας)
- 500 γρ. φράουλες, κομμένες στα δύο (Για την κρέμα βανίλιας)
- ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα (Για την κρέμα βανίλιας)
- βούτυρο (Για την κρέμα βανίλιας)