Υγρό κέικ από πορτοκάλι
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 3 αβγά
- 75 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 175 γρ. ζάχαρη
- 140 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 50 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 20 ml ρούμι
- 1 πορτοκάλι (ξύσμα)
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη (για την επικάλυψη)
- 1 πορτοκάλι (χυμός) (για την επικάλυψη)
- 3 αβγά
- 75 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 175 γρ. ζάχαρη
- 140 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 50 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 20 ml ρούμι
- 1 πορτοκάλι (ξύσμα)
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη (για την επικάλυψη)
- 1 πορτοκάλι (χυμός) (για την επικάλυψη)