Start cooking
Πλένετε το κρέας και το καθαρίζετε από το πολύ λίπος του. Το τρίβετε με το λεμόνι. Με ένα μυτερό μαχαίρι, ανοίγετε 10 περίπου μικρές τρυπούλες, μέσα στις οποίες βάζετε από μία σκελίδα σκόρδο, ένα κομματάκι κεφαλοτύρι και πιπέρι. Αλατίζετε το κρέας γύρω-γύρω και τρίβετε με το πιπέρι. Το τυλίγετε πολύ καλά σε δυο μεγάλες λαδόκολλες και το δένετε με σπάγκο μαγειρικής. Το βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο, για 1 ώρα, στους 250οC. Έπειτα χαμηλώνετε την θερμοκρασία και συνεχίζετε το ψήσιμο για 3 ώρες, στους 180οC.