Start cooking
Με μια νωπή πετσέτα σκουπίζουμε τα μανιτάρια, αφαιρούμε τα κοτσανάκια τους τα οποία ψιλοκόβουμε σε ένα μπολ.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι, τα ψιλοκομμένα κοτσάνια των μανιταριών, το σκόρδο και το μαϊντανό.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, το σχοινόπρασο και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Προσθέτουμε και το μείγμα του τηγανιού, την γραβιέρα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε τα μανιτάρια με το μείγμα.
Αραδιάζουμε τα μανιτάρια σε μια λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί. Πασπαλίζουμε με τα ψίχουλα ψωμιού ή την τριμμένη φρυγανιά και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε τα μανιτάρια για 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.