Start cooking
1. Στεγνώνουμε το κοτόπουλο με χαρτί κουζίνας και το αλατοπιπερώνουμε. 2. Αλείφουμε με το σκόρδο καλά το κοτόπουλο. 3. Σε αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε το κοτόπουλο. 4. Σοτάρουμε το κοτόπουλο για 5’ από την κάθε πλευρά και το «σβήνουμε» με το κρασί. 5. Το μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 15’. 6. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τις τομάτες, το κρεμμύδι, τη ρίγανη, το ξύδι και το υπόλοιπο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και τοποθετούμε το μίγμα στο ψυγείο. 7. Σερβίρουμε το κοτόπουλο βάζοντας από πάνω μια μεγάλη κουταλιά από το μίγμα και πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.