Start cooking
Καθαρίζετε τα κρεμμυδάκια και τα αφήνετε ολόκληρα. Κόβετε το κρέας σε κύβους και το σοτάρετε σε δόσεις, σε μια κατσαρόλα μαζί με το βούτυρο και το ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσει.Στη συνέχεια, σοτάρετε στην ίδια κατσαρόλα το μπέικον, το σκόρδο και τα κρεμμυδάκια και ανακατεύετε μέσα και το σοταρισμένο κρέας. Αν χρειαστεί προσθέτετε και έξτρα βούτυρο.Ρίχνετε το αλεύρι και μόλις ανακατευτεί καλά, προσθέτετε σταδιακά τον πουρέ τομάτας, το νερό και το κρασί. Ανακατεύετε καλά και μόλις αρχίσει να βράζει χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε το φαγητό για 1 και 30 ώρα περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.Σερβίρετε με ταλιατέλες ή με ρύζι ατμού.