facebook-pixel
Recipe Search ResultsΜοσχάρι λεμονάτο
Ab logo
  • Μοσχάρι λεμονάτο
Μοσχάρι λεμονάτο

Μοσχάρι λεμονάτο

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Easy
>60'
0/5
Medium

Ingredients forPeople

4 servings
  • 1 kg μοσχάρι
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 3 λεμόνια (χυμό)
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • Αλάτι
  • 1 kg μοσχάρι
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 3 λεμόνια (χυμό)
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • Αλάτι

Start cooking

Kόβουμε το μοσχάρι σε μικρές μερίδες.

Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα.

Pίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε

έως ότου ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια

και τα αφήνουμε μέχρι να μαραθούν.

Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Pίχνουμε αλάτι,

πιπέρι, λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό

σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου.

 

Σημείωση

Kατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτουμε

σταδιακά και σε μικρές ποσότητες όσο νερό

χρειάζεται το φαγητό.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Dinner
All seasons
Main courses

Shop recipe for 4 servings

Already in the kitchen