Start cooking
Μύδια: Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο με το ελαιόλαδο για 2 λεπτά και ρίχνουμε τα μύδια με το ούζο. Σκεπάζουμε με το καπάκι, ώστε να ανοίξουν τα μύδια, και αμέσως μόλις ανοίξουν, αδειάζουμε με τρυπητή κουτάλα τα μύδια σε ένα ταψί. Επιστρέφουμε το ζουμί στη φωτιά, προσθέτουμε 30 ml νερό, το σαφράν και το δένουμε ελαφρά. Το σουρώνουμε σε ένα μπολ. Βγάζουμε την ψίχα από τα κελύφη και τη ρίχνουμε στο μπολ με το ζουμί. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό, δυόσμο και πιπέρι. Επικάλυψη: Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί με χοντροτριμμένο πιπέρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Απλώνουμε πάνω στις τορτίγιες το μείγμα των τυριών και μετά τα μύδια, αφήνοντας κενό 1-2 εκ. από την άκρη, και τυλίγουμε σε ρολό. Λαδώνουμε εξωτερικά, πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα και ξαναλαδώνουμε. Ψήνουμε για 6-7 λεπτά, αφήνουμε λίγο να σταθούν και μετά κόβουμε σε ροδέλες διαγώνια και σερβίρουμε, αν θέλουμε, με φύλλα ρόκας.