facebook-pixel
Recipe Search ResultsΟμελέτα με τις ψητές πατάτες που περίσσεψαν και μυρωδικά
Ab logo
  • Ομελέτα με τις ψητές πατάτες που περίσσεψαν και μυρωδικά
Ομελέτα με τις ψητές πατάτες που περίσσεψαν και μυρωδικά

Ομελέτα με τις ψητές πατάτες που περίσσεψαν και μυρωδικά

by AB FOODSTORIES
Easy
31'- 60'
0/5
Low

Ingredients forPeople

1 serving
  • 8 αβγά
  • 400 γρ. πατάτες ψητές, που περίσσεψαν
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 3 κ. σ. διάφορα μυρωδικά (μαϊντανός, θυμάρι, δυόσμος, κ.λπ.), ψιλοκομμένα
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • 8 αβγά
  • 400 γρ. πατάτες ψητές, που περίσσεψαν
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 3 κ. σ. διάφορα μυρωδικά (μαϊντανός, θυμάρι, δυόσμος, κ.λπ.), ψιλοκομμένα
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι

Start cooking

Προθερμαίνουμε το γκριλ. Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια. Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αβγά, την κρέμα γάλακτος και το τυρί. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τις πατάτες, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα μυρωδικά. Αδειάζουμε το μείγμα σε αντικολλητικό τηγάνι (που να μπαίνει στον φούρνο) και σιγοψήνουμε για 15 λεπτά. Στη συνέχεια βάζουμε την ομελέτα στον φούρνο μέχρι να ροδίσει, για περίπου 5 λεπτά.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Modern Greek
Classic
Everyday recipe
Lunch,Dinner
Winter
Main courses