facebook-pixel
Recipe Search ResultsΠατατοσαλάτα
Ab logo
  • Πατατοσαλάτα
Πατατοσαλάτα

Πατατοσαλάτα

by Blender
Easy
1'- 30'
0/5
Medium

Ingredients forPeople

4 servings
  • 6 πατάτες
  • 20 ντοματίνια τσέρι κομμένα στη μέση
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μαζί με τα φύλλα τους
  • 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος (μόνο τα φυλλαράκια)
  • 1 μέτριο κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 1/2 λεμόνι (χυμός)
  • 1 κ.σ. ξίδι (από λευκό κρασί κατά προτίμηση)
  • Αλάτι
  • 1/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 συσκευασίες μοσχοκτάποδο σε φυτικό λάδι TRATA 100g
  • πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
  • 6 πατάτες
  • 20 ντοματίνια τσέρι κομμένα στη μέση
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μαζί με τα φύλλα τους
  • 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος (μόνο τα φυλλαράκια)
  • 1 μέτριο κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 1/2 λεμόνι (χυμός)
  • 1 κ.σ. ξίδι (από λευκό κρασί κατά προτίμηση)
  • Αλάτι
  • 1/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 συσκευασίες μοσχοκτάποδο σε φυτικό λάδι TRATA 100g
  • πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)

Start cooking

Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για να μαλακώσουν (περίπου 30΄). Στη συνέχεια τις τοποθετούμε σ’ ένα μπολ με παγωμένο νερό για 1’ κι αμέσως μετά τραβάμε τη φλούδα ώστε να βγει εύκολα. Στη συνέχεια, τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τις τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, τα ντοματίνια τσέρι το μαϊντανό και δύο συσκευασίες Μοσχοχτάποδo σε φυτικό λάδι TRATA. Ανακατεύουμε καλά σ’ ένα μπολ το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το ξίδι και ρίχνουμε το μείγμα στη σαλάτα αλατοπιπερώνονταν ταυτόχρονα. Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για να κρυώσει και σερβίρουμε αμέσως μετά.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Modern Greek
Classic
Lenten
Lunch
Spring
Aperitif

Shop recipe for 4 servings