Start cooking
Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψί διαμέτρου 32 εκ. και στρώνουμε μέσα 1 φύλλο, αφήνοντας το μισό να εξέχει. Το ραντίζουμε με λιωμένο βούτυρο. Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία, στρώνουμε από πάνω του άλλα δύο φύλλα. Από πάνω στρώνουμε ακόμη ένα φύλλο, σουρωμένο αυτή τη φορά, έτσι ώστε να είναι πλισέ. Το βουτυρώνουμε. Κάνουμε το ίδιο με ακόμη ένα φύλλο. Απλώνουμε από πάνω τη φέτα, φροντίζοντας ώστε να μπαίνει μέσα στις πτυχώσεις των φύλλων. Πασπαλίζουμε με τη μαντζουράνα ή το δυόσμο και το πιπέρι. Καλύπτουμε με το τελευταίο φύλλο, το οποίο επίσης σουρώνουμε και βουτυρώνουμε. Διπλώνουμε από πάνω τα φύλλα που εξέχουν, σουρώνοντας και βουτυρώνοντάς τα ένα ένα. Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά να ασπρίσουν και προσθέτουμε το γάλα, λίγο αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε την πίτα. Την αφήνουμε 15 λεπτά, ώστε να απορροφήσει το μείγμα του αυγού. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C και ψήνουμε την τυρόπιτα για 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. Τη σερβίρουμε ζεστή η κρύα.