Παράδοση αυθημερόν
Παραλαβή από κατάστημα
Έως 12.000 προϊόντα
Αποκλειστικές online προσφορές

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, τα ακόλουθα καταστήματα ΑΒ έκλεισαν στις 18.00. Επιπλέον, ενδέχεται να γίνουν αλλαγές στην ημέρα & ώρα παράδοσης των online παραγγελιών. Δείτε τα καταστήματαεδώ

Here is Product Details Sticky Short Info
  • LENOR
  • LENOR
LENOR

Υγρό Πλυντηρίου Ρούχων Gold Orchid 25 Μεζούρες 1+1 Δώρο

50 μεζ
0,2 Ε/ μεζ
50 μεζ
0,2 Ε/ μεζ
€9,98

Δοκιμάστε το υγρό απορρυπαντικό Lenor Gold Orchid για καθαριότητα σε βάθος και την παραδεισένια φρεσκάδα Lenor. Ανακαλύψτε το άρωμα Gold Orchid με έμπνευση από τις πολύτιμες συνθέσεις ορχιδέας που αναμιγνύονται αριστοτεχνικά με γλυκιές νότες βανίλιας και αισθησιακές νότες κεχριμπαριού. Η καθαριότητα έχει το υπέροχο άρωμα Lenor. Επιπλέον, το υγρό απορρυπαντικό Lenor Gold Orchid προστατεύει το χρώμα των ρούχων σας. Συμβουλή. Χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με το μαλακτικό ρούχων Lenor Gold Orchid για παραδεισένια φρεσκάδα και αίσθηση απαλότητας. Το απορρυπαντικό Lenor Gold Orchid διατίθεται και σε ταμπλέτες πλυντηρίου Pods.

  • Υγρό απορρυπαντικό Lenor για καθαριότητα σε βάθος
  • Παραδεισένια φρεσκάδα Lenor
  • Υγρό απορρυπαντικό που προστατεύει τα χρώματα των ρούχων σας
  • Χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με το μαλακτικό ρούχων Lenor Gold Orchid για παραδεισένια φρεσκάδα και αίσθηση απαλότητας
  • Διατίθεται και σε ταμπλέτες πλυντηρίου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

Πληροφορίες προϊόντος

Συστατικά
5-15% Aνιονικές Επιφανειοδραστικές Ουσίες, <5% Μη Ιονικές Επιφανειοδραστικές Ουσίες, Φωσφονικές Ενώσεις, Σαπούνι, Ένζυμα, Benzisothiazolinone, Αρωματικές Ουσίες, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210-77.93.777. Περιέχει Linalool (3,7-διμεθυλο-2,6-οκταδιεν-3-όλη), Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes (1-(1,2,3,4,5,6,7,8-οκταϋδρο-2,3,8,8-τετραμεθυλο-2-ναφθυλ)αιθαν-1-όνη), Tetrahydrolinalool (3,7-διμεθυλοκταν-3-όλη). Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Περιέχει Sodium C10-13 Alkyl Benzenesulfonate (Βενζολοσουλφονικού οξέος, C10-13-αλκυλο παραγώγων, άλατα με νάτριο), C15 Pareth-n (Αιθοξυλιωμένες αλκοόλες C15), MEA-C10-13 Alkyl Benzenesulfonate (Βενζολοσουλφονικού οξέος, C10-13-αλκυλο παραγώγων, άλατα με μονοαιθανολαμίνη).
Πληροφορίες προμηθευτή
ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε., Αγίου Κωνσταντίνου 49, Μαρούσι, ΑΘΗΝΑ 15124, τηλ: 800 11 23000.

Αναγνωριστικό: 6251903