Παράδοση αυθημερόν
Παραλαβή από κατάστημα
Έως 12.000 προϊόντα
Αποκλειστικές online προσφορές

Μεγάλο ΔΩΡΟ: Κέρδισε τώρα ΔΙΠΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ στις αγορές σου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο.Ξεκίνα εδώ!

Here is Product Details Sticky Short Info
  • GLADE
  • GLADE
  • GLADE
GLADE

Αποσμητικό Χώρου Sense & Spray Ανταλλακτικό Ocean 18 ml

18 ml
204,44 Ε/ λιτ
18 ml
204,44 Ε/ λιτ
€3,68

Το Glade® Sense & Spray™ χάρη στον αισθητήρα κίνησης ψεκάζει μόνο όταν το χρειάζεστε. Περιλαμβάνει και κουμπί extra ψεκασμού για ένα επιπλέον κύμα φρεσκάδας.
OCEAN ADVENTURE: Ξυπνήστε τις αιθήσεις σας καθώς οι ζωηρές νότες θάλασσας και εσπεριδοειδών συνδυάζονται με τα αναζωογονητικά αρώματα των λουλουδιών χαρίζοντας σας αξεπέραστες εμπειρίες. Με έξυπνο αισθητήρα κίνησης. Άρωμα όποτε το χρειάζεστε!                         

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

Πληροφορίες προϊόντος

Συστατικά
Σύνθεση: Προωθητικό αέριο, αιθανόλη, άρωμα.
Αλλεργιογόνα
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Α) Η συσκευή ψεκάζει αυτόματα, όταν ο αισθητήρας ανιχνεύσει μια σκιά. Αφού ψεκάσει η συσκευή, ο αισθητήρας απενεργοποιείται αυτόματα και δεν ψεκάζει για τα επόμενα 20 λεπτά. Μετά τα 20 λεπτά, η συσκευή είναι και πάλι ενεργή και έτοιμη να ανιχνεύσει κίνηση. Τοποθετήστε την συναρμολογημένη συσκευή σε επίπεδη επιφάνεια ή κρεμάστε την στον τοίχο. Β) Απολαύστε ανά πάσα στιγμή μια έκρηξη αρωμάτων από το Glade®, πατώντας το κουμπί ψεκασμού που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της συσκευής. Τοποθετήστε τις μπαταρίες στη συσκευή με τους πόλους (+/-) σωστά προσανατολισμένους. Μην τις επαναφορτίζετε. Μην τις ανοίγετε και μην τις εκθέτετε σε φωτιά. Μπορεί να εκραγούν, να διαρρεύσει υγρό ή να προκληθεί ζημιά. Χρησιμοποιείτε μόνο μπαταρίες “AA”. Στρέψτε τη συσκευή μακριά από το πρόσωπο.
Πληροφορίες προμηθευτή
S.C. Johnson Hellas Ltd., Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, τηλ. 210 3448000, τηλ. κέντρου δηλητηριάσεων: 210-7793777.
Μερίδες ανά συσκευασία
18ml.

Αναγνωριστικό: 6310285