Here is Product Details Sticky Short Info
  • AUTAN
  • AUTAN
  • AUTAN
  • AUTAN
AUTAN

Εντομοαπωθητικό Σώματος Multi Insect Dry Spray 100ml

100 ml
72,5 Ε/ λιτ
100 ml
72,5 Ε/ λιτ
€7,25

 Το Autan® Multi Insect Dry Spray είναι ένα εντομοαπθητικό που αφήνει στεγνή αίσθηση στο δέρμα ενώ προστατεύει ενάντια σε κουνούπια & τσιμπούρια.

 Απωθητικό κατά των κουνουπιών και τσιμπουριών (ΤΠ19) - Ερασιτεχνική χρήση. Αερόλυμα, για ατομική προστασία, για το ευρύ κοινό (μη επαγγελματίες χρήστες), για χρήση σε εσωτερικούς (καλά αεριζόμενους) και εξωτερικούς χώρους. Απωθεί άμεσα τα τσιμπούρια, τα κοινά, τα τροπικά κουνούπια και τα κουνούπια τίγρης, τα οποία μπορεί να είναι φορείς του ιού του Δυτικού Νείλου, για έως 8 ώρες ανά εφαρμογή.

 Δόση: Εφαρμόζεται με ψεκασμό στα ακάλυπτα μέρη του σώματος του ανθρώπου με την εξής δοσολογία: 1g προϊόντος ανά 645cm² επιφάνειας ανθρώπινου σώματος (ισοδυναμεί με 0.388 mg DEET /cm²). Προκειμένου να επιτευχθεί η παραπάνω δοσολογία διαβάστε τις οδηγίες χρήσης. Να μην εφαρμόζεται πάνω από μια φορά σε διάστημα 24 ωρών και να αποφεύγεται η υπερκατανάλωση.

Ανακάλυψε σε αυτή τη σελίδα:

Πληροφορίες προϊόντος

Συστατικά
Δραστική ουσία: N,N-Diethyl-m-toluamide (DEET) 25% (25g/100g).
Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση. Κρατήστε το δοχείο σε όρθια θέση, σε απόσταση 15-20cm από το δέρμα, κατευθύνοντας την οπή του δοχείου προς την επιφάνεια που θα ψεκάσετε. Ψεκάστε με μια αργή σαρωτική κίνηση, για περίπου 1 δευτερόλεπτο, το εκτεθειμένο δέρμα ως εξής: Ενήλικες: χέρια, πρόσωπο*, λαιμό, πήχη και επάνω μέρος του ποδιού/ πέλματος. Παιδιά άνω των δύο ετών: πρόσωπο*, λαιμό και επάνω μέρος του ποδιού/ πέλματος. *Για το πρόσωπο: ψεκάστε στα χέρια του ενήλικα και επαλείψτε λίγη ποσότητα στο πρόσωπο του ενήλικα ή του παιδιού, αποφεύγοντας τα μάτια και το στόμα. Μέτρα μετριασμού κινδύνου: Να μην χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των δύο (2) ετών. Να μην χρησιμοποιείται στα χέρια των παιδιών κάτω των δώδεκα (12) ετών. Να μην χρησιμοποιείται κάτω από τα ρούχα. Μην αναπνέετε εκνεφώματα. Όταν επιστρέψετε σε εσωτερικό χώρο, πλύνετε το δέρμα που έχετε επαλείψει με σαπούνι και νερό. Να χρησιμοποιείται μόνο σε εξωτερικούς ή καλά αεριζόμενους χώρους. Να πλένετε τα χέρια και το εκτεθειμένο δέρμα πριν το γεύμα και μετά τη χρήση. Συνιστάται να φοράτε ρούχα που καλύπτουν το δέρμα το οποίο δεν έχετε επαλείψει ώστε να περιορίζεται η πρόσβαση στα αιμομυζητικά έντομα. Να μην το εφαρμόζετε πάνω από μία φορά σε διάστημα 24 ωρών και αποφύγετε την υπερκατανάλωση. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μακριά από πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην επιμολύνετε τρόφιμα, μαγειρικά σκεύη ή επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Πρώτες βοήθειες: Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/ Επισκεφθείτε γιατρό. Σε περίπτωση κατάποσης μην προκαλέσετε εμετό. Ζητήστε ιατρική συμβουλή άμεσα και δείξτε τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Ξεπλύνετε το στόμα. Εάν τα συμπτώματα δεν υποχωρούν, καλέστε γιατρό. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777. Προφυλάξεις: Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε κοντά σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C/ 122°F. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία.
Πληροφορίες προμηθευτή
S.C. Johnson Hellas Ltd., Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, Τηλ. 210 3448000.
Μερίδες ανά συσκευασία
100ml.

Αναγνωριστικό: 6321284