• Βρείτε το ΑΒ σας
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
    GR
    • EN

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CONTINUITY

Κοιμηθείτε στα πούπουλα!

H Laura Ashley ήταν η Βρετανίδα σχεδιάστρια που έκανε μόδα το ρομαντισμό στη γυναικεία ένδυση από την Ευρώπη έως την Αμερική. Ξεκίνησε τη δημιουργική της πορεία από μια σοφίτα στο Λονδίνο τη δεκαετία του ’50 και πολύ γρήγορα το όνομά της έγινε γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο για τη μεγάλη συλλογή σε ρούχα και είδη σπιτιού με βασικά χαρακτηριστικά την κομψότητα, το στυλ και την ποιότητά τους.
 
Κάντε τώρα δική σας τη νέα συλλογή της Laura Ashley με το πουπουλένιο πάπλωμα & το πουπουλένιο μαξιλάρι καθώς και με τις παπλωματοθήκες & τις μαξιλαροθήκες από 100% βαμβάκι περκάλι και χαρίστε στον ύπνο σας την ποιότητα που σας αξίζει, σε προνομιακή τιμή, έως 80% φθηνότερα με 10 κουπόνια
Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Ανακαλύψτε τη συλλογή

Πώς να αρχίσετε την συλλογή LAURA ASHLEY

  1. Αποκτήστε τη νέα συλλογή LAURA ASHLEY σε προνομιακή τιμή, αποκλειστικά στα καταστήματα?ΑΒ Βασιλόπουλος.
  2. Για κάθε 10€ αγορών, παίρνετε από το ταμείο 1 κουπόνι. Για παράδειγμα αν κάνετε αγορές 30€ δικαιούστε 3 κουπόνια, για αγορές 68€ δικαιούστε 6 κουπόνια κ.ο.κ. Τα κουπόνια τα κολλάτε στην καρτέλα που βρίσκεται ακριβώς από πάνω. Για να συμπληρώσετε πιο άμεσα την καρτέλα σας, αναζητήστε στο κατάστημα το ειδικό έντυπο με προϊόντα που χαρίζουν επιπλέον κουπόνια.
  3. Μόλις συγκεντρώσετε 10 κουπόνια μπορείτε να επωφεληθείτε από τη μεγάλη προσφορά και να αποκτήσετε ένα από τα είδη της μοναδικής συλλογής, που θα βρείτε σε ειδικό σταντ του καταστήματος, σε προνομιακή τιμή.
  4. Προμηθευτείτε άμεσα μία νέα καρτέλα κουπονιών από τα ταμεία για να ολοκληρώσετε τη συλλογή σας.
  5. Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ξεφυλλίστε το έντυπο

Προσθήκη στη λίστα αγορών
Φαίνεται ότι δεν έχετε ακόμη κάποια λίστα αγορών. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα.
Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνεται ήδη σε αυτή τη λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα