ΠροσφορέςΝέο Πρόγραμμα Continuity

Έλα μαζί μας να εξερευνήσουμε τον Ωκεανό!

Δωρεάν 1 πακέτο αυτοκόλλητα με κάθε 10€ αγορών! Σύλλεξε όλα τα αυτοκόλλητα για να συμπληρώσεις το συλλεκτικό album! Κάθε πακέτο αυτοκόλλητων περιέχει 2 απίθανα ορθογώνια αυτοκόλλητα και ένα αυτοκόλλητο μεγάλου σχήματος. Υπάρχουν πάνω από 100 αυτοκόλλητα για να τα κάνεις δικά σου! Και μην ξεχνάς! Αν είσαι τυχερός, θα βρεις στο πακέτο με τα αυτοκόλλητα και ένα τατουάζ με τα πιο απίθανα πλάσματα του Ωκεανού!

Περίπου ένα στα τέσσερα πακέτα αυτοκόλλητων περιέχει ένα πολύ ωραίο τατουάζ! Υπάρχουν 30 τατουάζ για να συλλέξεις και μερικά είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά: έχουν μία μεταλλική λάμψη στο σκοτάδι ή με glitter αποτέλεσμα!

Το άλμπουμ «Εξερευνούμε τον Ωκεανό» είναι γεμάτο με διασκεδαστικά γεγονότα και πληροφορίες για τον ωκεανό και διδάσκει στα παιδιά τι μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν να διατηρηθεί ο ωκεανός μας καθαρός! Κάθε κεφάλαιο αναδεικνύει ένα μοναδικό πλάσμα της θάλασσας και εξηγεί το βιότοπό του, τους φίλους, τους εχθρούς και τις διατροφικές του συνήθειες. Κάνε δικό σου το album με 0,99€!

Απόκτησε ΔΩΡΕΑΝ 1 πακέτο αυτοκόλλητα με κάθε 10€ αγορών. Ζήτησε το πακέτο με τα αυτοκόλλητα του προγράμματος στο ταμείο και κάνε δικό σου το album με 0,99€.

Iσχύει από 31/08 έως 26/10 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Είσαι έτοιμος για παιχνίδι; Κάνε δικά σου όλα τα λούτρινα ζωάκια και τα μπρελόκ σε μοναδικές τιμές, για να έχεις τον Ωκεανό πάντα συντροφιά!

Η θάλασσα είναι το σπίτι μας, η ταυτότητά μας και τα καλοκαίρια μας.

Εμείς στην ΑΒ έχουμε αποφασίσει να μειώσουμε τα πλαστικά μας κατά 50% μέχρι το 2025. Έχουμε καταργήσει τα πλαστικά μιας χρήσης που πωλούνται στα καταστήματά μας, ενώ στόχος είναι να μειώσουμε το βάρος του πλαστικού σε πολλές συσκευασίες, αλλά και να αντικαταστήσουμε τις πλαστικές συσκευασίες με άλλες πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Παράλληλα, συνεργαζόμαστε για την υγεία του πλανήτη μας με την περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς με στόχο να προστατεύσουμε τις θάλασσές μας, προσφέροντας επιλογές ψαρικών στα ιχθυοπωλεία των καταστημάτων μας που προέρχονται από πηγές με χαμηλό ρίσκο για το περιβάλλον. Ακόμη, μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε ένα δελφίνι» μπορείς να στηρίξεις και εσύ το έργο του WWF Ελλάς για την διατήρηση των φυσικών συνθηκών επιβίωσης και αναπαραγωγής των δελφινιών στις ελληνικές θάλασσες.

Στην ΑΒ θέλουμε να προστατέψουμε το θαλάσσιο κόσμο της Μεσογείου!

Γιατί νοιαζόμαστε ουσιαστικά για το περιβάλλον, που είναι το μεγάλο μας σπίτι. Για αυτό δίνουμε προτεραιότητα σε δράσεις με στόχο την υιοθέτηση μιας πράσινης συμπεριφοράς. Από τα προγράμματα ανακύκλωσής μας, από την δέσμευσή μας για μείωση της σπατάλης τροφίμων και πλαστικού, μέχρι τις βιώσιμες επιλογές προϊόντων στα καταστήματά μας. Σε αυτό το ταξίδι μείωσης του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή στις συνήθειές μας, είναι σημαντική. Για το καλό του περιβάλλοντος, των όμορφων θαλασσών μας, και των επόμενων γενεών.