«Εξοχικό» χωρίς κρέας, με λαχανικά στην λαδόκολλα
από AB FOODSTORIES
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
>60'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΧορτοφαγική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 6 μερίδες
- 400 γρ. κολοκύθα, σε κομμάτια 3x4 εκ
- 4 πατάτες, κομμένες κυδωνάτες
- 6 καρότα, σε διαγώνια κομμάτια 3 εκ.
- 3 παντζάρια μέτρια, κομμένα κυδωνάτα
- 1 ραπανάκι, σε κυβάκια
- 1 κρεμμύδι ξερό, σε λεπτές φέτες
- 2 σκόρδα, ψιλοκομμένα
- 1 κ. γ. δεντρολίβανο φρέσκο ή ξερό, ψιλοκομμένο
- τα φύλλα από 7 κλαράκια ρίγανη
- τα φύλλα από 3 κλαράκια μαντζουράνα
- 4 κλαράκια θυμάρι
- 160 γρ. φέτα, σε κύβους
- 100 γρ. πικάντικη γραβιέρα ή κεφαλοτύρι, σε κύβους
- 60 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7064442
7063725
7064162
7063924
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ τα λαχανικά με τα αρωματικά, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και στο τέλος τα τυριά. Κόβουμε 3 μεγάλα κομμάτια αλουμινόχαρτο και από πάνω βάζουμε 3 φύλλα λαδόκολλας. Μοιράζουμε πάνω τους όλα τα υλικά και τα κλείνουμε καλά με τις λαδόκολλες και το αλουμινόχαρτο σε πακέτα, ώστε να μη βγουν τα ζουμιά τους στο ψήσιμο. Τα βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά. Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο και αφήνουμε το φαγητό για 10 λεπτά, τυλιγμένο, να ξεκουραστεί. Το ανοίγουμε στο τραπέζι, όταν θα το σερβίρουμε.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Μεσογειακή
Χορτοφαγική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7064442
7063725
7064162
7063924
Για δες 4 ακόμη προϊόντα