«Μπάλα» τυριού με ξηρούς καρπούς και σπιτικά κριτσίνια
PT1H30M30 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h06/h03/9029868879902.jpg?buildNumber=300 g τυρί κρέμαελάχιστη ζάχαρη (για τα κριτσίνια)100 ml χλιαρό νερό (για τα κριτσίνια)1 φακελάκι ξηρή μαγιά (για τα κριτσίνια)1 κ.γ. αλάτι (για τα κριτσίνια)150 g σουσάμι ή μαυροσούσαμο (για τα κριτσίνια)1 φλ. αμύγδαλα αλατισμένα, καβουρδισμένα και χοντροσπασμένα2 φλ. αλεύρι, σε τρία ίσα μέρη (για τα κριτσίνια)1 φλ. φιστίκια αλατισμένα, χοντροσπασμένα1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη1 πιπεριά Φλωρίνης από βάζο, ψιλοκομμένη150 g γραβιέρα, τριμμένη1 ματσάκι σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος300 g αλμυρά κράκεραλάτιπιπέρι