Αποτελέσματα Αναζήτησης Συνταγών“Πίτσα” από αραβική πίτα ολικής άλεσης, με κασέρι και λαχανικά
Ab logo
  • “Πίτσα” από αραβική πίτα ολικής άλεσης, με κασέρι και λαχανικά

“Πίτσα” από αραβική πίτα ολικής άλεσης, με κασέρι και λαχανικά

από AB FOODSTORIES

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Χαμηλό

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Πίτσα/Πίτα
“Πίτσα” από αραβική πίτα ολικής άλεσης, με κασέρι και λαχανικά

Θα χρειαστώ υλικά για 1 μερίδες

1 μερίδες
  • 2 κ.σ. θρυμματισμένη φέτα
  • 15 κ.σ. συσκευασμένη τριφτή τομάτα (ή έτοιμη σάλτσα τομάτας)
  • 5 φλ. χοντροτριμμένο κασέρι της αρεσκείας μας
  • 5 πιπεριά κέρατο, ψιλοκομμένη
  • 1 αραβική πίτα ολικής άλεσης, μεσαίου μεγέθους
  • 2 - 4 μέτρια φρέσκα, άσπρα μανιτάρια, καθαρισμένα με νοτισμένο πανάκι και κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 5 κ.γ. ρίγανη ξερή, τριμμένη
  • 5 μέτρια τομάτα, κομμένη σε στρογγυλές φέτες
  • αλάτι
  • 2147483647 κ.γ. ξερό εστραγκόν, τριμμένο
  • πιπέρι

Ας μαγειρέψουμε

• Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 210 C. • Απλώνουμε την αραβική πίτα σε ένα ταψάκι, στρωμένο με χαρτί ψησίματος και την αλείφουμε με την τριφτή τομάτα (ή τη σάλτσα τομάτας). Πασπαλίζουμε με το μισό κασέρι και τη φέτα. • Από πάνω σκορπίζουμε την πιπεριά και τα μανιτάρια, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το εστραγκόν και καλύπτουμε με τις φέτες τομάτας. • Αλατοπιπερώνουμε, σκορπίζουμε από πάνω το υπόλοιπο κασέρι και ψήνουμε για 5 - 6 λεπτά, κατά προτίμηση στη λειτουργία του αέρα, μέχρι να λιώσει το κασέρι. • Τρώγεται αμέσως, ζεστή ή, αν θέλουμε, κρύα (άψητη), τυλιγμένη σε ρολό.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Μεσογειακή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Σνακ
Χειμώνας,Όλες οι εποχές
Πίτσα/Πίτα
  • “Πίτσα” από αραβική πίτα ολικής άλεσης, με κασέρι και λαχανικά