Ας μαγειρέψουμε
• Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 210 C.
• Απλώνουμε την αραβική πίτα σε ένα ταψάκι, στρωμένο με χαρτί ψησίματος και την αλείφουμε με την τριφτή τομάτα (ή τη σάλτσα τομάτας). Πασπαλίζουμε με το μισό κασέρι και τη φέτα.
• Από πάνω σκορπίζουμε την πιπεριά και τα μανιτάρια, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το εστραγκόν και καλύπτουμε με τις φέτες τομάτας.
• Αλατοπιπερώνουμε, σκορπίζουμε από πάνω το υπόλοιπο κασέρι και ψήνουμε για 5 - 6 λεπτά, κατά προτίμηση στη λειτουργία του αέρα, μέχρι να λιώσει το κασέρι.
• Τρώγεται αμέσως, ζεστή ή, αν θέλουμε, κρύα (άψητη), τυλιγμένη σε ρολό.