Αγκινάρες τηγανιτές με σάλτσα σκόρδου
από Σιμόνη Καφίρη

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 8 αγκινάρες
- 2 λεμόνι (χυμός)
- αλεύρι
- 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο χονδροκομμένες
- 2 κουταλιές αλεύρι
- Αλάτι
- 1/2 ποτηράκι του κρασιού ξίδι
- 8 αγκινάρες
- 2 λεμόνι (χυμός)
- αλεύρι
- 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο χονδροκομμένες
- 2 κουταλιές αλεύρι
- Αλάτι
- 1/2 ποτηράκι του κρασιού ξίδι