Αγριογούρουνο ραγού με δεντρολίβανο και μάραθο
από Πηγή ΑΒ Μagazine
Δυσκολία
ΔύσκοληΧρόνος
>60'Κόστος
ΥψηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 6 μερίδες
- 700 γρ. μπούτι από αγριογούρουνο (χωρίς πέτσα και κόκαλα)
- πιπέρι
- 1 κουταλιά δεντρολίβανο
- 1/2 κουταλιά μάραθο ψιλοκομμένο
- 1/2 κιλό σέλερυ κομμένο
- 3 πράσα κομμένα
- 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
- 1 τριμμένη τομάτα
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 3 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- Αλάτι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7133892
7064313
7063950
7063897
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Μαραίνουμε σε κατσαρόλα με λίγο νερό, σε μέτρια φωτιά, τα κρεμμύδια. Μόλις μαραθούν ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε και αυτό.Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμισθεί ρίχνουμε 1 φλιτζάνι νερό και αφήνουμε το κρέας στη φωτιά μέχρι να πιεί τα υγρά του. Προσθέτουμε την τομάτα, το πράσο, το σέλερυ, το δεντρολίβανο, το μάραθο και 1 1/2 φλιτζάνι νερό. Αφήνουμε το φαγητό στη φωτιά για 30 με 40 λεπτά. Σερβίρουμε με πατάτες ή ρύζι.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Φθινόπωρο,Χειμώνας
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7133892
7064313
7063950
7063897
Για δες 4 ακόμη προϊόντα