Αγριογούρουνο σαλμι
από Τίνα Webb

Δύσκολη
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- Αλάτι
 - 3 φλιτζάνια τσαγιού κόκκινο ξηρό κρασί (για τη μαρινάτα)
 - 1/2 κουταλάκι γλυκού τριμμένο γαρίφαλο (για τη μαρινάτα)
 - 10 κόκκοι πιπεριού (για τη μαρινάτα)
 - 1/2 κουταλάκι γλυκού τριμμένο μπαχάρι (για τη μαρινάτα)
 - 2 φύλλα δάφνης (για τη μαρινάτα)
 - 3 κλωναράκια μαϊντανό
 - 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες (για τη μαρινάτα)
 - 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη μαρινάτα)
 - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 - 1 κιλό αγριογούρουνο χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μικρές μπουκιές
 - 1 κουταλιά σούπας βούτυρο τύπου Κερκύρας
 - 2 φύλλα δάφνης
 - 2 σκελίδες σκόρδο
 - 150 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια
 - μέτρια καρότα σε ροδέλες
 - 1 μέτριο κρεμμύδι σε κομμάτια
 - 1 φλιτζάνι τσαγιού μαυροδάφνη
 - 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
 
- Αλάτι
 - 3 φλιτζάνια τσαγιού κόκκινο ξηρό κρασί (για τη μαρινάτα)
 - 1/2 κουταλάκι γλυκού τριμμένο γαρίφαλο (για τη μαρινάτα)
 - 10 κόκκοι πιπεριού (για τη μαρινάτα)
 - 1/2 κουταλάκι γλυκού τριμμένο μπαχάρι (για τη μαρινάτα)
 - 2 φύλλα δάφνης (για τη μαρινάτα)
 - 3 κλωναράκια μαϊντανό
 - 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες (για τη μαρινάτα)
 - 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη μαρινάτα)
 - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 - 1 κιλό αγριογούρουνο χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μικρές μπουκιές
 - 1 κουταλιά σούπας βούτυρο τύπου Κερκύρας
 - 2 φύλλα δάφνης
 - 2 σκελίδες σκόρδο
 - 150 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια
 
