Αλμυρά ή γλυκά σαντουιτσάκια-αράχνη
από AB Foodstories

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 10 μερίδες
- 8 φέτα ψωμί του τοστ, ολικής αλέσεως
- 1/2 φλ. vegan μαλακό τυρί κρέμα ή χούμους (γλυκό ή αλμυρό) ή γουακαμόλε
- 32 μπαστουνάκια pretzel ή λεπτά μπαστουνάκια καρότου ή/και σέλινου
- 8 σταφίδες
- 1 φλ. ρεβίθια, βρασμένα και σουρωμένα
- 3 κ.σ. κακάο χωρίς ζάχαρη
- 2 κ.σ. φυστικοβούτυρο
- 1/4 φλ. σιρόπι σφενδάμου
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 μέτρια γλυκοπατάτα
- 1/2 κ.γ. κουρκουμάς GREENBAY BIO TURMERIC
- 1/4 κ.γ. κύμινο
- 1/4 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 λεμόνι (χυμός)
- 1 κονσέρβα λευκά φασόλια, στραγγισμένα και ξεπλυμένα
- 1 κ.σ. ταχίνι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 8 φέτα ψωμί του τοστ, ολικής αλέσεως
- 1/2 φλ. vegan μαλακό τυρί κρέμα ή χούμους (γλυκό ή αλμυρό) ή γουακαμόλε
- 32 μπαστουνάκια pretzel ή λεπτά μπαστουνάκια καρότου ή/και σέλινου
- 8 σταφίδες
- 1 φλ. ρεβίθια, βρασμένα και σουρωμένα
- 3 κ.σ. κακάο χωρίς ζάχαρη
- 2 κ.σ. φυστικοβούτυρο
- 1/4 φλ. σιρόπι σφενδάμου
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 μέτρια γλυκοπατάτα
- 1/2 κ.γ. κουρκουμάς GREENBAY BIO TURMERIC
- 1/4 κ.γ. κύμινο
- 1/4 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 λεμόνι (χυμός)